Bra att veta!
Leveranstid
3-8 arbetsdagar
Skickas inom 24-48h
Kundservice
Klicka här för att kontakta
Billiga priser
Fynda hetaste produkterna
14 dagars ångerrätt
Klicka här för att returnera
Nya produkter
Webblagret fylls varje dag.

I januari 2019 grundades Webblagret Sverige AB. Vi som står bakom Webblagret är en grupp personer med utbildning och lång erfarenhet inom systemvetenskap samt marknadsföring. Med våra kompetenser har vi tillsammans kunnat skapa Webblagret Sverige AB.

Vår affärsidé är enkel, som webbshop erbjuder vi lägsta priserna som möjligt. Detta kan vi göra genom att ha mindre personalstyrka, mindre lagerhållning samt mindre hyra. Detta helt utan att kompromissa med kvaliteten gentemot dig som kund. 

För oss är tillgänglighet superviktig, därför finns vi alltid här för er 365 dagar om året och 24 timmar om dygnet. Vi vill att du ska kunna handla när du vill tryggt!

Trygg leverans

Din beställning skickas vanligtvis inom 24-48 timmar och den totala leveranstiden är ungefär 5-12 arbetsdagar. Du betalar aldrig tull-avgift eller extra avgifter då alla våra leverantörer finns inom Sverige och Europa och följer de regler som råder inom EU.

Alltid fri frakt

Tillsammans med snabba och trygga leveranser så ger vi dig också fri frakt, handla så mycket du vill utan att betala frakt. Dessutom ingår spårningslänk till alla våra försändelser.

Säker e-handel

Vi är certifierade genom Trygg E-Handel. Det innebär att vi följer regler och krav för att erbjuda dig som kund trygga och säkra köp.
Läs mer om det här www.dhandel.se/trygg-e-handel

Betalningsmetoder

Vi erbjuder också trygg och säker betalningsmetoder genom vår samarbetspartner Svea Ekonomi och Swish. Hos oss kan du betala via kortbetalning, direktbanksbetalning, delbetalning, Svea konto eller Swish.

Vi ser framemot att ha dig som kund!

Kontakta oss

Webblagret Sverige AB
Hertig Johans Gata 10B
541 30 Skövde

Tel: 08-120 599 00
E-post: [email protected]
Organisationsnr: 559190-3165